Praktijk Rivièra Life
feel the way you deserve to feel

Welkom op mijn  website! Wat fijn dat u mij gevonden heeft...

In mijn praktijk, gevestigd in Rotterdam-Ommoord streef ik naar de best mogelijke, persoonlijke zorg voor lichaam en geest. Op zoek naar balans. 

Ik ben o.a. gediplomeerd Wellness masseur aangesloten bij het NGS. Ik heb een Agogische opleiding gedaan waarin ik groepen en individuen heb mogen begeleiden met zaken waar je in je leven tegenaan kan lopen. Het kunnen hele praktische, maar ook hele complexe zaken zijn. Het is maar hoe jij het zelf ervaart. Momenteel ben ik bezig  met een HBO opleiding voor Psychosociaal Counselor. Hiermee wil ik nog meer tools verzamelen om je goed te kunnen begeleiden.

Ik heb de passie en de gedrevenheid om mensen weer op ontspannen voet door het leven te laten gaan. Ik ga voor een holistische aanpak, dat wil zeggen, ik kijk niet alleen naar de klachten, maar naar het geheel. Daarom is coaching een mooie aanvulling voor een gehele aanpak. Vaak kom je meer in contact met jezelf en dan is het fijn om dan niet bij iemand anders je verhaal te vertellen, maar dat je dat ook bij mij kan.

In mijn praktijk heb ik ook kinderen kunnen helpen met de combinatie van een voetmassage, rug- en schoudermassage bij bijvoorbeeld spanningen op school of scheiding van de ouders. Ik werk ook met Reiki, een energetische behandeling die blokkades opheft en de energie weer laat stromen.  

Als je voor een gesprek komt, doen we eerst een intakegesprek, dan kunnen we ontdekken of er een klik is en we een traject kunnen opstarten .

Neem gerust contact met mij op bij vragen. 

Hartelijke groet,

Carola Hirt