Pedicure en massage praktijk Rivièra Life

Uw voeten, gezondheid bij de basis

Welkom op mijn website! Wat ffijn dat u mij gevonden heeft...

 

In mijn Pedicure en massage praktijk, gevestigd in Rotterdam-Ommoord streef ik naar de best mogelijke, persoonlijke zorg voor uw voeten en lichaam. Sinds 2004 ben ik gediplomeerd pedicure, aangesloten bij Provoet. Daarnaast ben ik gediplomeerd Wellnessmasseur aangesloten bij het NGS. Ik kom uit een hele pedicure familie, dus voor mij geen solistisch beroep! Nog steeds heb ik de passie en de gedrevenheid om mensen weer op ontspannen voet door het leven te laten gaan. Vandaar de combinatie van voetverzorging en massage. Ik ga voor een holistische aanpak, dat wil zeggen, ik kijk niet alleen naar de klachten, maar naar het geheel.

Een pedicurebehandeling bestaat uit:
- desinfecteren van de voeten
- knippen van de nagels
- handmatig verwijderen van overmatig eelt
- verwijderen/behandelen van likdoorns
- frezen van nagels
- frezen/polijsten van de nagels 
- frezen en glad afwerken van eeltlocaties
- frezen en glad afwerken van likdoorns
- desinfecteren van de voeten
- nabehandeling met een passende voetcrème
- eventueel advies over vervolgbehandelingen en zelfzorg

Tijdens de behandeling werk ik met een freesmotor met natttechniek, waardoor er geen stof verspreid wordt en en er verkoelend water verneveld wordt. In mijn praktijk neem ik de tijd om naar u en uw voetklachten te luisteren en zodoende een plan van aanpak aan te bieden dat het best aansluit op uw behoeften. Ook kijk ik naar het grotere geheel. Veel voetklachten kunnen ontstaan door bijvoorbeeld de pasvorm van uw schoenen, de stand van uw voeten, werkomstandigheden, persoonlijke omstandigheden, etc. Daarnaast geef ik ook veel voet- en onderbeenmassages. Het doel hiervan is:

- verbeteren van de doorbloeding
- het versoepelen van de spieren en pezen
- knelpunten oplossen bij bijvoorbeeld hielspoor
- bewustwording van de voeten
- een moment van ontspanning in deze drukke tijden
- even volledige aandacht voor u zelf

 

Uw voetbehandeling vindt plaats in een hygiënische omgeving volgens de code van de Voetverzorger. Provoet is de landelijke branche organisatie voor pedicures. Uiteraard zorg ik voor het bijhouden en investeren in nieuwe technieken en vakkennis. 

Neem gerust contact met mij op bij vragen. Ik help u graag!

Hartelijke groet,

Carola Hirt