Pedicure en massage praktijk Rivièra Life

Uw voeten, gezondheid bij de basis

Massagebehandelingen

U kunt bij mij terecht voor de volgende behandelingen:

Klassieke massage:
hier verbeteren we de doorbloeding van de huid en spieren en besteed ik aandacht aan pijnlijke spieren, verhard bindweefsel en voor algehele ontspanning.

Deze massage kun je kiezen als 30 minuten behandeling, we kunnen een deel van het lichaam masseren (rug/schouder en bovenarmen/voorzijde benen/achterzijde benen.

Als 60 minuten behandeling: gehele lichaam


Wellnessmassage:
net als de klassieke massage, maar extra aandacht voor het wel-zijn gevoel. Kom en beleef... Warme olie, zacht licht, ik werk met etherische oliën. Deze dringen diep in de huid en spieren en versterken zo de werking van de massage. Een verrukkelijk moment voor jezelf.  Deze massage is verzachtend en ontspannend.

Deze massage kun je kiezen als 30 minuten behandeling, we kunnen een deel van het lichaam masseren (rug/schouder en bovenarmen/voorzijde benen/achterzijde benen.

Als 60 minuten behandeling: gehele lichaam.


Indiase
hoofd- en Anti age gezichtmassage (30 minuten):
met warme olie met etherische oliën een verrukkelijk verwenmoment voor uw gezicht en hoofdhuid. Ideaal voor extra voeding voor de huid en het ontspannen van de gezichtspieren en hals met een verjongend serum voor het gezicht.

Voet- en onderbeenmassage (25 minuten):
wordt vaak in combinatie met de pedicure als fijne uitgebreide luxe behandeling ervaren, Hierbij de aandacht op de voeten, spieren, pezen, intense voeding van de huid van voeten en onderbenen. Hierbij worden alle reflexzones behandeld. In combinatie met pedicure € 5,00 korting.

Hotstone massage (60 minuten):
warmte, die diep doordringt en zo de huid en spieren ontspanning bied. De massage is zacht, lief en vooral heerlijk warm. Toppunt van een wel-zijn moment.